Algemene voorwaarden

Goede algemene voorwaarden zijn belangrijk voor webwinkelier en klant. Hier kunt u de algemene voorwaarden van Home By Suus nalezen. Door het akkoord gaan met de algemene voorwaarden, is er een overeenkomst tussen Home By Suus en u als klant tot stand gekomen. Indien u vragen heeft over de voorwaarden, dan kunt u uiteraard contact opnemen.

Artikel 1 – Webshop

1.1. 
De webshop is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en draagt haar wettelijke bijdrage af aan de Belastingdienst. Op de website kunt u het KvK nummer vinden. Tevens vindt u daar ook de contactgegevens.

1.2.
De webshop is voorzien van een SSL-Certificaat. Dat betekent dat aan alle wettelijke eisen voldaan wordt met betrekking tot de beveiliging van uw persoonsgegevens en betaalgegevens. Bij misbruik door hackers zal ik aangifte doen bij de politie.

1.3.
Persoonsgegevens worden nooit verstrekt aan derden m.u.v. bezorgdiensten.

1.4.
Sinds 5 juni 2012 is een webshop verplicht om vooraf toestemming aan u te vragen betreffende cookies. U leest hier meer over in de Cookie Policy.

1.5.
Home By Suus is verplicht om bij mogelijke verdenking van misbruik of fraude, aangifte te doen bij de politie.

1.6.
De webshop heeft een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten, om zich in te dekken tegen eventueel onterechte aansprakelijkheid die er wordt geclaimd door een klant.

1.7.
Home By Suus streeft ernaar om u te allen tijde van een uitstekende service te voorzien. Wanneer u twijfels heeft over de aankoop van een product, staat Home By Suus u graag te woord.

Artikel 2 – Bedenktijd

2.1.
Home By Suus doet er alles aan om een goed product te leveren. Mochten bestelde artikelen niet aan uw verwachtingen voldoen, wilt u dit dan zo snel mogelijk per email laten weten? U heeft het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.  De artikelen kunnen binnen het zichttermijn worden geretourneerd in de originele verpakking, onder toezending van een kopie van de betreffende factuur.  De kosten voor retour zijn voor eigen rekening, dit geldt ook als een bestelling niet tijdig wordt afgehaald bij een afhaalpunt en daardoor retour wordt gestuurd. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag met aftrek van de retourkosten binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

2.2.
Producten die geretourneerd worden, dienen voorzien te zijn van de originele verpakking en opnieuw verkocht te kunnen worden.

Artikel 3 – De overeenkomst

3.1.
De overeenkomst tussen de webwinkel en klant is definitief wanneer de klant heeft aangegeven akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden en een betaling heeft voldaan via iDEAL.

Nadat de bedenktermijn van 14 dagen is verstreken en de betaling is ontvangen door de webwinkel, is de klant eigenaar geworden van het betreffende product.

3.2.
De overeenkomst is elektronisch tot stand gekomen, door middel van het invullen van de benodigde velden en het akkoord gaan met de algemene voorwaarden.

3.3.
Nadat u tot aankoop bent over gegaan, ontvangt u een schriftelijke bevestiging per email van uw aankoop

3.4.
Er wordt naar gestreefd uw bestelling binnen 1 tot 3 dagen aan u te versturen. Mocht door onvoorziene omstandigheden het artikel niet binnen deze periode leverbaar zijn, dan wordt u daarvan schriftelijk op de hoogte gebracht. Indien een artikel definitief niet meer leverbaar is krijgt u van mij het betaalde aankoopbedrag terug.

Artikel 4 – De prijs

4.1.
De prijzen die op de webshop staan vermeld, zijn altijd inclusief BTW. De kosten die betaald moeten worden voor het verzenden van het product, worden zichtbaar wanneer u het  product heeft toegevoegd aan uw winkelwagen.

4.2.
Wanneer u een product koopt tijdens een periode waarin geen actie geldt, komt u achteraf ook niet in aanmerking voor korting.

Artikel 5 – Klachten en garantie

5.1.
Klachten over de levering dienen via de mail aan Home By Suus gemeld te worden. Er zal dan met de desbetreffende bezorger contact opgenomen worden betreffende de levering van het product. Uiteraard doet de bezorgdienst hun uiterste best om het product onbeschadigd bij u thuis af te leveren en wordt alles zorgvuldig verpakt om breuk/beschadigingen te voorkomen.

5.2.
Klachten worden doorgaans binnen 14 dagen afgehandeld. De afhandeling van een klacht gebeurt altijd schriftelijk.

5.3.
Indien u bij één van onze artikelen een gebrek of defect ontdekt, verzoek ik u binnen 48 uur na levering hier melding van te doen bij mij.

5.4.
Indien u akkoord gaat met de algemene voorwaarden, dient u het vakje aan te vinken. Zonder het vakje aan te vinken, kan er geen overeenkomst tot stand komen. Uiteraard hoopt Home By Suus van harte dat u veel plezier beleeft met uw aankoop! Indien u nog vragen heeft, dan kunt u uiteraard contact met opnemen.